Moto škola

Moto škola

Motociklistička škola sigurne vožnje od sada na Grobniku!

Još jedna lijepa vijest za sve ljubitelje moto sporta i Grobničke staze je novo otvorena motociklistička škola sigurne vožnje pod nazivom 99 Racing School, koju je osmislio i vodi Krešimir Erdec - Kec, dugogodišnji natjecatelj i osvajač zlatne kacige u Prvenstvu Hrvatske.

Škola je otvorena za svakoga a prednost iste je svakako individulani pristup polaznicima što znači da će na stazi istovremeno biti najviše tri motociklista. Praktičnom dijelu prethodit će i teorijski a polaznici će imati priliku naučiti što znači sigurna vožnja ali i vještine koje je Krešo stekao i usavršio u brojnim utrkama.

Prilika da naučite od jednog od najboljih je tu na Grobniku. Vjerujemo kako ćemo i na ovaj način doprinjeti sigurnosti u prometu ali i naših vozača.

PROGRAM POLIGON-svrha programa je poboljšati vaše sposobnosti upravljanja motociklom prije svega u prometu. Jednodnevni program traje od 09-17 svaki dan.

PROGRAM PISTA-osnovna ideja je da se, nakon što provedete dan kod nas,na pisti ili cesti osjećate sigurno i da guštate.Jednodnevni program traje od 09-17 svaki dan.

POSEBNE PONUDE-u sklopu naše škole nudimo vam i mogućnost učenja vožnje na zadnjem kotaču

                                      -renta motora –   Aprilia RSV4 1000 R

                                                                    -Aprilia Tuono V4 1000

                                      -renta vrhunske opreme

Više informacija na www.99racingschool.com

Za sve detaljnije informacije kontaktirajte : +385 98 205 718

Click for Rijeka, Croatia Forecast
Calendar 2018
PIRELLI
FIM
FIA